Openingen & onthullingen

U opent een pand, lanceert een nieuw product, wilt een event inluiden of iets anders met veel spektakel onthullen? Wij zorgen voor het grootste verrassingseffect. We hebben alle attributen in huis om een onthulling of opening te verzorgen die bezoekers nog lang bijblijft.

Meer dan een lintje doorknippen

Een lintje doorknippen heeft een mooie symboliek. Maar uw event is uniek en daar hoort ook een unieke lancering bij. Daarom denken we graag actief met u mee over de meest passende aanpak. Van een druk op een rode knop (detonator), grote theatergordijnen met een fraai valsysteem, rookmachines, roterende spots en lichtspektakel tot geluidseffecten (met voice-overs), confettikanonnen, countdowns en meer. We bouwen de setting zo op dat uw product of ruimte de ster van de show wordt.

Podium & sfeer

We kunnen de inrichting van uw opening of lancering tot in de puntjes verzorgen. Bijvoorbeeld met een podium, katheder, microfoon en goed licht en geluid. Ook gordijnen, tapijten en verdere sfeerinrichting verzorgen we naar smaak. Bezoekers worden ontvangen met sfeervolle muziek, rode lopers en warme verlichting. Gaandeweg de opening of onthulling regisseren we de hele beleving zodat het moment suprême lang bijblijft.

Recente openingen en onthullingen

  • Nieuw bedrijfspand LG
  • CNC freesmachine voor staalbedrijf in Cuijk
  • Trailer voor de Bloedbank
  • Door waterstof aangedreven auto voor Universiteit Twente
  • Solarpark Deventer
Opening Lg Amstelveen Skydancers
Neem contact op