Decor: Sinterklaas online

Maak uw Sinterklaasfeest compleet met een écht Sinterklaasdecor. We verzorgen de inrichting met Perzisch tapijt, rode loper en Sinterklaastroon.

Sinterklaas (streaming) studio!

De oplossing voor 2020!

U bent van harte welkom in onze sinterklaas online streaming studio in Nijmegen. Wij verzorgen een sfeervolle sinterklaas decorsetting alwaar uw Sinterklaas met zijn pieten in deze roerige tijd zich toch kan richten tot de kinderen van uw medewerkers in de vorm van een online huisbezoek. Dit kan in de vorm van een filmpje dat van te voren wordt opgenomen in onze sfeervolle gedecoreerde studio, maar ook in de vorm van een livestream verbinding.

Online livestream verbinding

U ontvangt van ons een link, welke u kunt delen met uw medewerker / werknemers. Op een afgesproken datum en tijd, komt Sinterklaas via die link online en vind er op deze manier een alternatief Sinterklaasbezoek plaats. De Sint zal de kinderen uitleggen waarom het Sinterklaasfeest dit jaar anders is dan anders. 

AV en livestream apparatuur

Het staat u volledig vrij om uw eigen opname apparatuur in te zetten, maar het is ook mogelijk dat wij volledig zorg dragen voor de juiste belichting, camera's, en geluid net als alle benodigde apparatuur voor het verzorgen van de livestream. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zorgen wij voor een passende oplossing in een veilige omgeving.

Compleet Sinterklaasdecor huren

De setting voor uw Sinterklaasfeest met bedrijf of organisatie kunnen we volledig aankleden met naast troon en rood tapijt ook een podium, sterrendoek met ledverlichting, leuke cadeautjes, strobalen, decorpanelen, een echte pakjesboot en fraaie lichtsets of kleurrijke prikkabel verlichting.

Afmetingen Sinterklaas decorstukken

De Sinterklaastroon of stoel heeft een afmeting van 70(l) x 80(b) x 170(h). Een led-sterrendoek is leverbaar in de afmeting 7x5mtr en 6x3mtr. Podiumelementen hebben een afmeting van 2x1mtr en hoogte van 20, 40, 60, 80 of 100cm. Tevens kunnen we een podium voorzien van tapijt, een podiumrok en podiumtrap.

Sinterklaas Decor

Sinterklaas decor

Met een sterrendoek, troon, rood tapijt en pakjes zetten we in een handomdraai een prachtig Sinterklaasdecor voor u neer in onze online studio

Decor Sinterklaas Stoomboot Met Vlaggetjes

Pakjesboot decor

Uw Sinterklaasfeest is echt compleet met een pakjesboot voor cadeaus in glimmend pakpapier en vrolijke vlaggetjes.

Neem contact op