Decor: Moulin Rouge

Haal de sfeer van Parijs aan het eind van de 19e eeuw naar uw evenement of productie! Bij JVR Decorbouw kunt u terecht voor een volledig Moulin Rouge-decor en attributen om uw evenement aan te kleden.

Moulin Rouge decorstukken

We hebben alles in huis om uw event volledig in Moulin Rouge stijl in te richten. Afhankelijk van de ruimte en van uw wensen zetten we deze decorstukken in:

Vervoer en montage decor

Uiteraard richten we alles volledig voor u in. Alle Moulin Rouge decorstukken worden bezorgd en ter plaatse geïnstalleerd. Na afloop van het event breken we het decor weer voor u af.

Moulin Rouge Decor Nijmegen 4

Moulin Rouge Molen Decor

Met zijn imposante omvang (5 x 2,5 meter) is de Moulin Rouge Molen een prachtig decorstuk dat de sfeer direct neerzet. Met aanvullende tekstbord, decordoeken, bistrosets, velourse theatergordijnen, Franse straatlantaarns en natuurlijk sfeervolle belichting komt de negentiende eeuw echt tot leven.

Decordoek Moulin Rouge 600X280 Cm

Moulin Rouge Decordoek

Het Moulin Rouge decordoek ( 6 x 2.80 mtr. ) maakt de sfeer compleet in uw locatie. In combinatie met de Moulin Rouge molen bijvoorbeeld buiten bij de entree. Prachtige belichting en rekwisieten als 'lady leg' schemerlampen, showbenen, en Franse lantaarnpalen is dit decordoek een echte hit.

Neem contact op