Decor: Moulin Rouge

Haal de sfeer van Parijs aan het eind van de 19e eeuw naar uw evenement of productie! Bij JVR Decorbouw kunt u terecht voor een volledig Moulin Rouge-decor en attributen om uw evenement aan te kleden.

Moulin Rouge decorstukken

We hebben alles in huis om uw event volledig in Moulin Rouge stijl in te richten. Afhankelijk van de ruimte en van uw wensen zetten we deze decorstukken in:

Vervoer en montage decor

Uiteraard richten we alles volledig voor u in. Alle Moulin Rouge decorstukken worden bezorgd en ter plaatse geïnstalleerd. Na afloop van het event breken we het decor weer voor u af.

Moulin Rouge Decor Nijmegen 4

Moulin Rouge Decor

Met zijn imposante omvang (5 x 2,5 meter) is de Moulin Rouge een prachtig decorstuk dat de sfeer direct neerzet. Met aanvullende decordoeken, decorgevels, theaterdoeken, panelen en natuurlijk sfeervolle belichting komt de negentiende eeuw echt tot leven.

Moulin Rouge Decor Achterdoek

Moulin Rouge Decordoek

Het Moulin Rouge decordoek (10 x 4 meter) maakt de sfeer compleet. In combinatie met de Moulin Rouge zelf, prachtige belichting en rekwisieten als 'lady leg' schemerlampen, showbenen, extravagante struisvogelveren en Franse lantaarnpalen is dit doek een echte hit.

Neem contact op