Winterse blokhut decor huren

De Winterse blokhut of skihut is een veelzijdig decorstuk dat uw winterse evenement of feest een Tiroler sfeer geeft maar ook goed in een boerderijdecor past.

Huurprijs p.st. p.dag: € 225,- excl. BTW

Voorraad: 2 stuks

Andere winterse decorstukken

Een echt winters themafeest neerzetten? Dan kunt u naast de blokhut of skihut ook denken aan (nep)sneeuw, oude ski’s, sleetjes, arrensleeën, een rendier, besneeuwde sparren en winterse decordoeken

Blokhut in boerderij-decor 

De blokhut geeft ook grote idylle aan een boerderij-decor. Dan verhuren we de blokhut bijvoorbeeld in combinatie met strobalen, kippen, koeien, kalfjes, tulpen en een waslijntje. Of wat dacht u van een Westerndecor? Dan zetten we de blokhut op in combinatie met strobalen, rijzadels en een tekstbord "saloon" en "sherrif".

Afmetingen winterse blokhut decor

De winterse blokhut bestaat uit een front in 2 delen, 2 zijwanden van 60 of 100cm diep en een dakje in 2 delen. De afmetingen van het decorstuk blokhut zijn 300(h) x 300(b) x 60cm diep. Er zit geen achterwand in.

We hebben 2 van deze blokhutten. Wanneer we deze met de achterkanten tegen elkaar plaatsen ontstaat een 3D blokhut, die 300(h) x 300(b) x 120 cm diep is met aan weerskanten een deur en één raam.

Blokhut Decor Huisje
Neem contact op