Decor: Hollands

Voor Hollandse decors hebben we talloze mogelijkheden. Van decors in Oranjesfeer of het boerenleven tot Oud-Hollandsche nostalgie met Perzische tapijten en klassieke geveltjes en zelfs een 3D vuurtoren

Decor Hollands boerenleven

Zo kunt u kiezen voor een decor rond het Hollandse boerenleven. We kleden uw locatie aan met grasmatten, boerderijdieren (koeien en kippen) melkbussen en fleurige tulpen.

Maritiem Hollands decor

Ook geliefd is de maritieme sfeer met als centraal decorstuk een echte vuurtoren, meerpalen, hutkoffers, visnetten, scheepstouwen, roeibootjes, meeuwen, krabben, kreeften, schelpen en standhuisjes.

Decor Hollands Koningshuis

Rond Koningsdag, 5 mei, een WK Voetbal of Prinsjesdag wilt u misschien juist graag een decor in stijl van het koningshuis, met rood-wit-blauwe draperieën, prachtige vlaggen en natuurlijk: oranje boven.

Gevelhuisjes decor panelen

Decor Gevelhuisjes huren

Deze decorwand met gevelhuisjes past perfect in een Hollands decor. Al dan niet in combinatie met een winterse blokhut, boerderijdieren en Hollandse lekkernijen als oliebollen en erwtensoep. Wij zorgen dat de aankleding van uw locatie de sfeer precies goed neerzet.

Achterdoek Amsterdam L10xh4 Mtr

Hollands Nostalgisch decor

Gaat u voor de lach en de traan met Hollandse nostalgie? We zorgen voor een complete aankleding. Tot aan de oubollige planten, schilderijtjes, schemerlampen en authentiek jaren '70-behang. Ook de Amsterdamse kroegsfeer of woonkamer bootsen we feilloos voor u na.

Neem contact op