Over JVR

Wat ooit begon met een zelfgebouwde showtrap in de achtertuin, is inmiddels uitgegroeid tot een van de bedrijven met de grootste voorraad decorstukken in Nederland. Sinds 2002 verzorgt JVR Decorbouw de decoratie van feesten, shows en evenementen. En we groeien nog steeds! We hebben inmiddels 2000 m2 aan decorstukken en werken voor opdrachtgevers in heel Nederland, België, Duitsland en soms Luxemburg.

Het wow-effect

Met een levendig decor kun je echt een sfeer neerzetten. Daar worden wij enthousiast van. Ook bij de grootste ruimtes zijn het details die het verschil maken. Het verschil tussen ‘leuk geprobeerd’ en het wow-effect. Wij zijn experts in het transformeren van ruimtes zodat ze een verhaal vertellen. Een verhaal waar bezoekers nog lang over praten.

Hoe we werken

Onze offertes komen tot stand in een goed gesprek en zijn voorzien van beeldmateriaal zodat u weet waar u voor tekent. Wanneer we een totaalconcept voor u verzorgen bevat de offerte een draaiboek en werkschema.

Van opdrachtgevers horen we dat ons liefde voor het vak doorschemert in ons werk. Ze waarderen ons enthousiasme, onze flexibiliteit en punctualiteit.

Full-service decorbouw

U kunt ons heel breed inzetten. Bijvoorbeeld om mee te denken over het thema voor uw feest, als u voor het eerst begint te plannen. Maar ook voor een heel specifiek decorstuk dat het plaatje compleet maakt. We verhuren decorstukken maar zorgen desgewenst ook voor vervoer en montage. U kunt zelfs de hele inrichting aan ons onverlaten: licht, geluid, podiumbouw en meubilair.

JVR Thema Jungle
Neem contact op