Decors voor themafeesten

Het decor van uw feest of evenement is bepalend voor de sfeer. Bij JVR Decorbouw hebben we kijk op beleving. We zorgen dat de sfeer die u wilt neerzetten zelfs in de kleinste details zichtbaar is, en nemen uw bezoekers op die manier mee in uw verhaal!

Opdrachtgevers JVR Decorbouw

We verzorgen de styling / aankleding van feesten, shows, en evenementen voor onder meer filmsets, tv-commercials, tv-programma’s, fotoshoots, bedrijven en reclamebureaus. Ook werken we regelmatig samen met setdressers, art director, evenementenbureaus, cateraars,  licht- en geluidstechnici en podiumbouwers.

Greep uit ons verhuurassortiment

Deze site is nog in ontwikkeling, en bevat op dit moment slechts een klein gedeelte van ons totale verhuurassortiment aan decors & rekwisieten.

 

Vervoer & montage decors

Uiteraard stopt het huren van een decor niet bij uw bestelling. We vervoeren ook de grootste stukken en monteren desgewenst alles op locatie.

2000m2 aan decorstukken

Laat u inspireren door de thema’s op deze pagina. Zoekt u toch iets anders? Geen probleem, we hebben ruim 2000m2 aan decorstukken en kunnen daarmee ook nieuwe thema’s neerzetten. Desgewenst maken we rekwisieten op maat. Decorschilderwerk, polyester blow-ups, hout- en metaalbewerking behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op