Decors voor themafeesten

Het decor van uw feest of evenement is bepalend voor de sfeer. Bij JVR Decorbouw hebben we kijk op beleving. We zorgen dat de sfeer die u wilt neerzetten zelfs in de kleinste details zichtbaar is, en nemen uw bezoekers op die manier mee in uw verhaal!

Opdrachtgevers JVR Decorbouw

We verzorgen de aankleding van feesten, shows en evenementen voor onder meer theaters, overheden, tv-programma’s, bedrijven en reclamebureaus. Ook werken we regelmatig samen met evenementenbureaus, cateraars,  licht- en geluidstechnici en podiumbouwers.

Greep uit ons verhuurassortiment

Deze site is nog in ontwikkeling, en bevat op dit moment slechts een klein gedeelte van ons totale verhuurassortiment aan decors & rekwisieten.

Kijk voor ons complete assortiment ook eens op; www.jvrdecorbouw.magix.net/alle-albums/

 

Vervoer & montage decors

Uiteraard stopt het huren van een decor niet bij uw bestelling. We vervoeren ook de grootste stukken en monteren desgewenst alles op locatie.

2000m2 aan decorstukken

Laat u inspireren door de thema’s op deze pagina. Zoekt u toch iets anders? Geen probleem, we hebben ruim 2000m2 aan decorstukken en kunnen daarmee ook nieuwe thema’s neerzetten. Desgewenst maken we rekwisieten op maat. Decorschilderwerk, polyester blow-ups, hout- en metaalbewerking behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op