Decor: Seventies (disco)

De jaren '70 zijn here to stay. Naar dit discothema is veel vraag en dat is niet zo gek. Disco spreekt immers tot de verbeelding met al haar glitter & glamour.

Het middelpunt van een Sevensties party of disco themafeest vormt vaak de verlichte dansvloer, in combinatie met een dj en een spetterende lichtshow.

Decorpanelen jaren '70

Ter decoratie achter een dj-booth hebben wij een schitterend jaren '70-decor, bestaand uit 4 panelen van 122x244cm. De 4 beschilderde panelen vormen samen één decorwand van 122cm hoog en 488cm breed. 

Decordoeken Seventies

JVR Decorbouw verhuurt ook schitterende Senventies decordoeken. Deze decordoeken zijn te huren in de afmetingen 900x300cm en 600x220cm.

Sterrendoeken

Voor de jaren 70 party hebben wij diverse led-sterrendoeken. Dit zijn zwarte theaterdoeken met kleine ledlampjes. Met een controller kunnen de lampjes aangestuurd worden. Sterrendoeken zijn bij ons te huren in de afmetingen 3x6m en 5x7m.

Discobollen huren

Wat is een 70s- of 80s-feest zonder discobollen? We verhuren spiegelbollen in verschillende afmetingen, vanaf 20cm doorsnee. Disco bollen vormen mooie decorstukken in combinatie met oude lp's, die als slinger opgehangen kunnen worden. Ook prikkabels met gekleurde kogellampjes dragen aanzienlijk bij aan de vrolijke sfeer van de Seventies.

Decorpanelen 70Er 80Er Jaren Stijl Huren Themafeest Seventies

Montage decorpanelen

Dankzij de meegeleverde schoren zijn ze de Seventies-decorpanelen snel en simpel te plaatsen. De witte lijnen zijn geschilderd met UV-gevoelige verf, die blauw neonkleurig oplicht als we de panelen met blacklight uitlichten.

Vlak Led Dansvloer, verlichte dansvloer, huren

Voetjes van de dansvloer

Een verlichte Seventies-dansvloer hebben wij helaas niet zelf in ons assortiment, maar hierin kunnen wij, net als bijpassend meubilair, een dj en een vette lichtshow wel bemiddelen of u geheel ontzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact op