Decorbouw & Verhuur

JVR Decorbouw & Verhuur is al meer dan 18 jaar een gerenomeerd bedrijf in de decorbouw- evenementenbouw- en decorverhuur. Naast een enorme bedrijfshal met de meest uiteenlopende decors, rekwisieten, podiumdecors, kroonluchters en een diversiteit aan meubilair bouwen wij ook decors op maat voor evenementen en tv programma's.

Ontwerpen op maat

Wij vertalen uw wensen tot een creatief geheel en ontwerpen en maken tevens decors en rekwisieten op maat. Desgewenst verzorgen wij ook de montage, demontage en het transport van de decors. 
 
Tijdens een informatief gesprek, dat bij voorkeur op de locatie plaats vindt, wordt gezamenlijk een creatieve invulling aan uw wensen gegeven. Hierna ontvangt u een concept offerte, geïllustreerd met schetsen en technische ontwerp tekeningen. 

Presentatie

Door het vakkundig en creatief vormgeven van de juiste onderdelen, presenteert u zich met een sfeervolle en professionele uitstraling, waar nog lang over gesproken zal worden. Wij adviseren u hierin graag.
 
Wij werken samen met diverse gerenommeerde partners uit de evenementenbranche. Door onze kennis en middelen te bundelen verzorgen wij desgewenst het gehele organisatietraject voor u.

Uitgebreid verhuurassortiment

JVR Decorbouw heeft een zeer uitgebreid verhuurassortiment aan decors, rekwisieten, velours theaterdoeken, beschilderde themadoeken / panelen, kroonluchters, podiumelementen en grote 3-dimensionale "eyecatchers". Een gedeelte van onze verhuurartikelen vindt u terug op onze website jvrdecorbouw.nl

Recente opdrachten in decorbouw

  • Heel Holland bakt Kids
  • The Masked Singer NL
  • The Voice of Holland 
  • Hollands Got Talent
  • Hit The Road / Talpa
  • Dancing With the Stars
  • The Big Music Quiz
Decor Zetstuk Vliegtuig Hollands Got Talent
Neem contact op