Decor: The Sixties

De Sixties zijn als thema voor een feest of event weer terug van weggeweest. Wij hebben alles in huis om uw feestlocatie naar een andere tijd te brengen: de bruisende jaren zestig in de USA.

Zorg voor een spetterende entree

De entree van een locatie is sfeerbepalend en zet de toon voor wat men binnen te wachten staat op een feest of event. Voor het Sixties-thema hebben we een schitterende entreepoort voorzien van verlichting en een glittergordijn. Gecombineerd met een rode loper met luxe afzetpaaltjes en rode koorden geeft deze entree uw gasten echt een VIP-gevoel.

Decorstukken met de Sixties-vibe

Om de tijdreis naar de Sixties compleet te maken, kunt u allerlei attributen en decorstukken bij ons huren. Zo heeft u keuze uit:

Onze jaren '60-decordoeken

Een decordoek geeft een ruimte in één klap veel sfeer. Wij gebruiken voor het Sixties-themafeest regelmatig onderstaande decordoeken:

  • Skyline met Brooklyn Bridge: 600(b)x410(h)
  • Skyline Manhattan met James Dean: 600(b)x410(h)
  • Elvis Presley met Jukebox: 250(b)x410(h
  • Marilyn Monroe met opwaaiende jurk: 250(b)x410(h)

Wilt u een decorstuk of -doek bekijken? Neem dan contact met ons op. Niet alle decorstukken staan op de website, maar van veel stukken hebben we foto's.

Achterdoek Manhattan Skyline Met James Dean Te Huur Voor Sixties Themafeest

Decordoeken in Sixties-thema

Onze decordoeken zijn los te huur maar ook met klittenband aan elkaar te hechten, waarmee vier doeken één groot, aaneengesloten decordoek kunnen vormen van 17 meter breed en 4,1 meter hoog. De hoogte van deze doeken is aan te passen door de boven- of onderzijde om te slaan.

Beelden Marilyn Monroe En James Dean Te Huur Voor Sixties Thema

Marilyn Monroe en James Dean

Hét gezicht van de jaren '50 en '60 in de USA zijn Marilyn Monroe & James Dean. Deze twee sterren kunnen de VIPs op uw party zijn. Het standbeeld van Marilyn Monroe is 170cm hoog, het beeld van James Dean 189cm. 

Neem contact op