Vrijheidsbeeld huren als decor

Het Vrijheidsbeeld op uw feest of event? Het kan gewoon hoor. Wij hebben een prachtexemplaar te huur. Iets kleiner dan het origineel, maar geplaatst op een sokkel toch een hele imposante verschijning.

Eigenschappen Vrijheidsbeeld decorstuk

Het Vrijheidsbeeld-decorstuk is van polyester en daardoor stevig maar goed verplaatsbaar. Er zit verlichting in de fakkel. Het beeld is 240cm hoog en heeft een bijpassende sokkel van hout die 120x120cmx120cm is.

Vrijheidsbeeld voor Amerikaans themafeest

We verhuren het Vrijheidsbeeld regelmatig voor Amerikaanse themafeesten, waar ze gebruikt worden in combinatie met een Amerikaans walk/don’t walk-stoplicht en een Route ’66-bezinepomp. Deze Amerikaanse decorstukken vullen elkaar perfect aan, al blijft het imposante Vrijheidsbeeld wel de echte eyecatcher van het feestje. Zeker als we het nog van onderaf verlichten in diverse kleuren.

Andere Amerikaanse attributen

Het Vrijheidsbeeld decor is verder nog te combineren met Amerikaanse decordoeken en Amerikaanse vlaggen of draperieën, bijvoorbeeld bij een entree of centraal in een feestlocatie.

Interesse?

Zou u het Vrijheidsbeeld willen huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op.

Decor Vrijheidsbeeld Stoplicht En Benzinepomp Huren
Neem contact op