Vrijheidsbeeld decorstuk huren

Het Vrijheidsbeeld op uw feest of event? Dat kan gewoon hoor! Wij hebben een prachtexemplaar te huur. Met een hoogte van 240 cm iets kleiner dan het origineel, maar geplaatst op bijpassende houten sokkel (afmetingen: 120(b) x 120 (h) x 120(l) cm) toch een zeer imposante verschijning. Het beeld is gemaakt van polyester, waardoor het stevig maar goed te verplaatsen is. De karakteristieke fakkel bevat verlichting.

Vrijheidsbeeld voor Amerikaans themafeest

Natuurlijk past het Vrijheidsbeeld ook uitstekend op een Amerikaans themafeest. Zeker gecombineerd met onze andere Amerikaanse decorstukken, zoals het Amerikaanse walk/don’t walk-stoplicht of de Route ’66-bezinepomp, wordt uw thema tot leven gebracht. Al steelt “The Lady of Liberty” met haar imposante omvang toch echt de show, zeker wanneer we haar voor u uitlichten in diverse kleuren.  

Andere Amerikaanse attributen

Daarnaast is het Vrijheidsbeeld te combineren met onze Amerikaanse decordoeken, Amerikaanse vlaggen of draperieën. Zo creëert u een compleet plaatje bij bijvoorbeeld de entree van uw feestlocatie.

Interesse?

Zou u het Vrijheidsbeeld willen huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op!

Decor Vrijheidsbeeld Stoplicht En Benzinepomp Huren
Neem contact op