Grote arrenslee huren

Deze 4-persoons, authentieke arrenslee is op één na de grootste uit ons assortiment. Afmetingen: 2,10 meter lang, 1,22 meter breed en 1 meter hoog.

Kleinere arrensleeën

JVR Decorbouw heeft 3 verschillende decoratieve arrensleeën in de verhuur. deze grote rood /bruin arrenslee, een 2-persoons arrenslee en ook nog hele grote authenthieke vintage arrenslee.

De arrensleeën worden met regelmaat verhuurd voor opnames van reclamespots en videoclips en natuurlijk in de maand december voor diverse kerstmarkten en bedrijfsfeesten.

Winterse themafeesten

Deze rekwisieten zijn zeer gewild ter completering van themafeesten, zoals : après-skifeesten, kerstfeesten en eindejaarsborrels.

In combinatie met andere winterse- en kerstrekwisieten, zoals een groot tekstbord "Prettige Feestdagen", verschillende winterland-decordoeken waaronder een zeer fraai Charles Dickens decordoek, kerstbomen, twee winterse blokhutten en antieke en moderne ski's en een sneeuwmachine doen de arrensleeën het zeer goed.

Vervoer en montage

In overleg met u worden, liefst op de locatie, de keuzes van decors en rekwisieten gemaakt. JVR Decorbouw verzorgt desgewenst de montage en demontage en het transport naar en van uw locatie. Ook voor complete winterse, après ski- en kerstdecors zorgen wij dat de aankleding tot in de puntjes verzorgd is en uw gasten zich werkelijk wanen in winterse sferen. 

Decor Arrenslee Met Tekstbord
Neem contact op