Showtrap decor huren

Een showtrap geeft uw evenement extra flair en glamour! De showtrappen van JVR Decorverhuur figureerden al op veel feesten, in theaters en in diverse televisieproducties. Met programmeerbare verlichting roept een showtrap de sferen op van Hollywood, Parijs en Las Vegas. 

Grote showtrap in perspectief gebouwd

Voor groot spektakel bieden we de in perspectief gebouwde showtrap aan. Deze is 1,8 meter hoog en 3,16 meter breed. Er zitten 87 lampen in van 25 watt (totaal: 2175 watt). Deze trap is enkel verticaal programmeerbaar per trede en tevens voorzien van een 4-kanaals tubelightsysteem.

Kleinere showtrappen huren

Bij JVR Decorbouw kunt u ook kleinere showtrappen huren. Hiervan zijn er 4 stuks uit voorraad leverbaar. Deze showtrappen worden regelmatig verhuurd voor theatertours 

Vervoer en montage showtrap

De showtrappen zijn te huur per dag, voor een weekend maar de showtrappen kunnen ook voor een langere periode gehuurd worden. JVR Decorbouw zorgt voor het vervoer en uiteraard voor een correcte montage. In combinatie met de showtrappen kunnen we ook zorgen voor de oploop met diverse podiumelementen en trappen.

Grote Showtrap Met Kronen 110Cm
Neem contact op